Došao je i taj dan…

Cavsi su u decembru bili u sjajnoj formi, no poslednjih nekoliko mečeva u 2017. odigrali su lošije, pa je usledio i niz od nekoliko poraza.

No, 2018. dočekuju sa sjajnom vesti. Isaiah Thomas konačno se vraća na parket, i debitovaće sutra veče protiv Blazersa. Nažalost, kako se očekivalo, IT neće igrati meče dan kasnije u Bostonu, protiv svog bivšeg kluba.

Ovim je stavljen kraj na sve spekulacije, koje su trajale nekoliko poslednjih nedelja…

Pa su iznervirale i samog Thomasa…

Sam Thomas nije bio zadovoljan činjenicom da su pojedini mediji, pa i oni ugledniji, objavili ovu vijest. On je navodno već sada spreman da izađe na teren, ali nema još dovoljno kondicije da igra u kontinuitetu. On se juče čak našalio na račun američkih medija pošto je većina prenela da će se vratiti na teren u prvoj nedelju januaru.

Mislim da jedino što morate da kažete ‘izvor iz lige rekao je…’ i vaš post biće legitiman“, napisao je Tomas.

Povreda kuka ga je udaljila s parketa još od kraja playoffa i najgore prognoze su govorile da Thomasa neće biti sve do Allstar vikenda. Oporavio se brže od očekivanog i nedavno je odradio najteži trening do sada. Još uvijek nije spreman za full kontakt trening, već je trčao i šutirao trojke, te je sudjelovao u 5-0 treningu.

Ovo je odlična vijest za Cavse. Rose se i dalje oporavlja od povrede, tako da su osuđeni na Španolskog veterana Calderona kao jedinu opciju na mjestu playmakera. Iako je Jose i dalje dobar igrač, ipak nije kapacitet za prvog beka, evenutalno uloga s klupe. Tako da će s povratkom Thomasa biti još jači i čini se da Cavsi polako ali sigurno postaju glavni konkurenti Warriorsima.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*