Thomas neće Bostonov tribute, Irving odahnuo nakon odlaska

Večeras se igra derbi u Bostonu. Od 2 sata iza ponoći snage će odmeriti dva najbolja tima Istoka (ukoliko izuzmemo odlične Raptorse koji su velika pretnja po oba tima), u Bostonu domaći Celti čekaju Cavse. Nakon startnog poraza koji je obeležila šokantna povreda Gordona Haywarda, i još jedno poraza za start 0 – 2 Celticsi su napravili seriju 30 – 8 i sada su prvi na Istoku.

Sa druge strane Cavsi su nakon 5 – 7 bili u seriji od 13 uzastopnih pobeda nakon čega su imali mini serije da bi zabeležili 20 pobeda u poslednjih 25 mečeva. Oba tima spremno dočekuju duel, koji imaju posebnu težinu, ne samo zbog borbe za vrh već i zbog velikog trejda u kojem je Boston doveo Irvinga u zamenu za Crowdera, Žižića i – Isaiaha Thomasa. Upravo omaleni Thomas koji je sinoć po prvi put zaigrao za novi klub ne može svojim bivšima oprostiti ovu ‘izdaju’. Klub mu je čak pripremio i video posvećen njemu, što je IT prvo odbio, odnosno zamolio je klub da ga ne pušta. To je izazvalo brojne reakcije, ali je Thomas objasnio da je adekvatniji datum za to 11 februar kada ćeon igrati (u večerašnjem meču neće nastupiti) i kada će njegova familija doći da gleda:

Sa druge strane ovo će po drugi put biti da Irving igra protiv svog bivšeg kluba. U meču koji je otvorio sezonu dobio je aplauze, ali je šok zbog Haywarda ujedinio sve igrače na terenu. Nakon meča usledio je i zagrljaj sa Lebronom. No ovih dana ponovo medije interesuje kako se Kyrie oseća. Istakao je kako je rastanak bio neizbežan i kako ga u Clevelandu nisu ‘želeli’:

1 Trackback / Pingback

  1. Ne želim Thomasov tribute, to je samo moje veče! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*