Cirkus je stigao i u vaš grad…

U naizgled miran i uspavan Vilnius, koji se dosađuje pod naslagama snega, stiglo je malo američkog hypea. Kako su javili mediji braća Ball, Lamelo i LiAngelo, stigli su u glavni grad Lithuanie, kako bi počeli trenirati sa svojim novim klubom.

Saga koja je trajala neko vreme a glasila je – gde će braća Ball završiti ove zime – je završena kada su Lamelo i LiAngelo Ball potpisali su svoje prve profesionalne ugovore sa litvanskim klubom Vytautasom.

Braća Ball u ‘zemlji košarke’

No, kako se i očekivalo pri sletanju, prva zvezda na aerodromu nije bio niko od ova dva momka. Bio je to njihov otac, nadmeni i nepristojni, Lavar Ball, kojeg su mediji dočekali kao veliku zvezdu. A, Lavar im je to uzvratio:

Na aerodromu su ih dočekali mnogobrojni novinari, ali i veliki broj fanova koji su želeli fotografiju i autograme. Lavar bio zadužen za pravljenje atmosfere.

“Jedna stanica, ovo je samo jedna stanica u njihovom putovanju. Cilj je da sva trojica igraju za Lejkerse,” poručio je Lavar podsećajući da najstariji sin Lonzo nosi dres slavnog kluba iz Los Anđelesa.

LaVaru Ballu zabranjeno ići na treninge Lakersa!

1 Trackback / Pingback

  1. Internet gori, Lavar likuje, počeo je košarkaši 'reality' - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*