Kako on može biti bolji od njih?

Objavljeni su i prvi rezultati glasanja za ovogodišnji All Star, koji se ove godine održava u Los Angelesu.

Od ove godine očekuju nas određene promene prilikom biranja igrača. Dakle, konačnu reč dobiće kapiteni ekipa – Istočne i Zapadne – a njih će fanovi birati direktno. Dakle, dva igrača sa najvećim brojem glasova u obe konferencije biće kapiteni i oni će potom birati svoje ekipe.

Prema trenutno broju glasova, kapiten jednog tima bio bio Giannis Antetokoumpo iz Bucksa, odnosno Kevin Durant iz Warriorsa:

Svakako da bode oči i jedna situacija na Zapadu. Naime razvikani play Lakersa koji je trenutno povređen i koji igra daleko ispod najavljenog nivoa, Lonzo Ball, ima više glasova od Jimmya Butlera i Devina Bookera koji igraju fantastične sezone (posebno mladi bek Sunsa):

Nekoliko igrača sa naših prostora ima priliku ove godine zaigrati na All Star utakmici. Pre svega Nikola Jokić koji ovu celu godinu igra fantastično za Nuggetse. Tu su i konstantno dobri Goran Dragić iz Heata i Nikola Vučević iz Orlanda koji se nažalost povredio. Jusuf Nurkić se pronašao u Portlandu, kao i Bojan Bogdanović u Indiani. Bogdan Bogdanović je po mnogima materijal za All Star, a potencijalno i Dario Šarić. Svojim glasovima možete uticati da se i oni nađu na listama, što trenutno nije slučaj. Još uvek to možete napraviti:

Pošaljite Jokera, Dragona i ekipu u Los Angeles!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*