Ne želim Thomasov tribute, to je samo moje veče!

Nedavno su Celti i Cavsi odigrali svoj drugi ovosezonski meč u Bostonu. Trebalo je to biti veče posvećeno Thomasu i svemu onome što je dao ‘zelenima’. No, omaleni Thomas je prvo odbio, a potom zamolio klub da ne pušta video tada već 11. februra, kada se ovi klubovi ponovo susreću u Bostonu, i kada će cela njegova familija doći da ga gleda:

Thomas neće Bostonov tribute, Irving odahnuo nakon odlaska

No, to se ne sviđa istinskoj legendi ovoga kluba – Paulu Pierceu. Čoveku koji je doneo poslednju titulu u ovaj grad. Iste večeri, naime, Celticsi nameravaju povući dres legendarnog člana šampionske generacije, te igrača koji je proveo 15 godina u njihovim redovima. Njemu se ova ideja nimalo ne sviđa:

Ne kažem da Isaiah nije zaslužio video, ali smatram da ga se ne treba puštati tu večer. To nije trebala biti Thomasova i Pierceova večer, već samo Pierceova. Nisam siguran da želim tu večer gledati njegove highlighte,“ izjavio je uvređeni Pierce.

Upitan za komentar, Thomas je rekao kako “nema namjeru Paulu ukrasti njegovu večer, jer video neće trajati celo veče“ dodavši usput da “ono što je Pierce učinio za Celticse mu niko nikada neće moći uzeti”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*