Sprema se nešto veliko

Prošlo ljeto smo imali nekoliko šokantnih tradeova, a čini se da ćemo do deadlinea imati barem još jedan. Prema posljednjim glasinama Clippersi će nakon Paula pokušati tradeati i Blakea Griffina. Pokucali su na vrata Timberwolvesa i žele dobiti njihovog najvećeg mladog talenta Karla Anthony Townsa.

Ovaj trade je fantastičan po Clipperse, no nikako se ne uklapa u planove Wolvesa. Towns je puno mlađi i zasada nije pokazao da je sklon povredama za razliku od Griffina koji ne može ni jednu cijelu sezonu ostati u komadu. Uz to ugovori se nikako ne poklapaju jer Towns je još uvijek na svom rookie ugovoru i to još dvije godine, dok je Griffin nedavno potpisao produženje na 5 godina za 173 miliona $.

Wolvesi zasada imaju odličnu sezonu, čvrsto drže playoff poziciju te se čine kao sigurni kandidati za post sezonu. Towns igra fantastično, te je uz Butlera najbolji igrač ekipa. Još da Thibs uvidi da ima i jaka (Profesorska!) oružja s klupe, bili bi još i jači. Clippersi su uspjeli preokrenuti svoju sezonu, najviše zahvaljujući nevjerovatnom Sweet Loue koji igra sezonu života. Griffin se napokon vratio (te ponovo ozlijedio…) te u Teodosića koji je isto napokon zdrav ipak imaju šanse za playoff.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*