Jordan i Paul ponovno zajedno?

Gotovo čitavu sezonu jedan igrač se provlači kroz trade glasine. Nakon što je otišao Chris Paul, te su i ove sezone osakaćeni povredama, vodstvo Clippersa je na rubu da krenu u rebuilding. U to se nikako ne uklapa njihov prvi centar Deandre Jordan, te su ga glasine već nekoliko puta selile. Prvo su u igri bili Cavsi, a sada su se u borbu za snažnog centra uključili i Rocketsi.

Iako imaju Clinta Capelu koji igra sezonu života, Deandre bi im sigurno bio korisniji, a uz to ponovo će se ujediniti i sa Chris Paulom s kojim je činio jedan od najubitačnijih pick and roll parova lige. I sam Jordan je izjavio kako bi se mogao vidjeti u dresu Rocketsa. Jordan zapravo i dolazi iz okolice Houstona, koledž košarku je igrao na Texax A&M-u tako da bi mu ovo bio svojevrstan povratak kući.

Rakete sigurno neće imati ništa protiv, Jordan je jedan od najkonstanijih igrača lige. Ove sezone bilježi 11,8 poena uz 1 blokadu, a trenutno predvodi ligu po prosjeku skokova sa 14,8. Uz sve to izuzetno je izdržljiv, za razliku od Capele. Nedavno je prvi puta u karijeri propustio utakmicu zbog povrede i to je došlo samo do uganuća zgloba.

DeAndre of Steel

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*