Nate the Great ponovo na parketu

Omaleni bek, osvajač Dunk Contesta Nate Robinson napokon je pronašao novi angažman. Nate se gotovo cijelu prošlu sezonu “nudio” NBA ekipama, govoreći kako im sigurno može pomoći, no nažalost nije dobio niti jednu ponudu. Posljednji puta u NBA je igrao u sezoni 2015/16 za Pelicanse, samo 2 utakmice, a poslije toga kreće njegova potraga za novim NBA angažmanom. Umjesto toga igrao je kratko u Izraelu, Venecueli i G-Ligi, a 2016. godine čak je bio i na probi u NFL-u.

Sada je odlučio igrati u drugoj sezoni Ice Cubeove Big 3 Lige. Dolazi u ekipu Tri Statea, gdje će biti co-kapiten s Jermaine O’Nealom. Nate će pojačati Tri State koji su premijernu sezonu Big 3 Lige završili sa 3-5 scoreom i propustili su playoff. -“Nisam ovdje došao zbog novaca. Da se igranje košarke ne plaća i dalje bih igrao. Da se igranje američkog nogometa ne plaća i dalje bih ga igrao. Igram zato što volim igru. Financijski je to samo zbog moje obitelji, mene nije briga za novac.”- izjavio je Nate.

https://twitter.com/thebig3/status/953356412662501376

Osim osvojenog Dunk Contesta Nate je prilikom svojih 10 sezonu u NBA ligi odigrao 618 utakmica. Postizao je u prosjeku 11 poena uz 3 asista i 2,3 skoka.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*