Malonovi ‘eksperimenti’ udaljili Denver od play offa

Sports Illustrated

U izuzetno zanimljivom meču, u kojem su se smenjivala vođstva, Clippersi su sinoć savladali Denver Nuggetse rezultatom 109 – 104.

Miloš Teodosić je tako nastavio sa trijumfima. Clippsima je ovo 6-ta uzastopna pobeda, a Teo je za 31 minut postigao 15 poena (5/9 iz igre, 3/7 za tri), pet asistencija, četiri skoka i imao je jednu ukradenu loptu.

Kod pobednika je najefikasniji bio Blake Griffin sa 20 poena i 12 skokova.

Na drugoj strani Garry Harris je sa 19 poena bio najefikasniji kod Denvera, dok je Jokić meč završio sa 18 poena (7/18 iz igre, 1/8 za tri), osam skokova, dve asistencije, dve blokade i jednom ukradenom loptom za 34 minuta.

Navijači Nuggetsa su besni, no i ljudi koji prate franšizu u poslednjih par sezona su u čudu. Denver je pre samo mesec dana imao sve što treba, igrao je dobro, imao je pozitivan score i bio je sigurno plasiran u delu tabele koja vodi u play off. Povreda Millsapa poremetila je koncepciju nakon čega je Malone odlučio Joića pomeriti na četvorku i upariti ga sa Plumleejem što rezultiralo slabijim timskim igrama i nešto lošijim učinkom samog igrača. Tako nešto već je viđeno prošle godine kada centarski duel Jokić – Nurkić u Nuggetsima nije funkcionisao.

1 Trackback / Pingback

  1. Bogdan, Teo i Joker - 58 / 18 / 9 - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*