Ratnici izraketirani

Nakon ispipavanja terena u prošloj, povratničkoj utakmici James Harden se sada u potpunosti vratio. Povreda je sanirana, a James i ekipa su uzeli najveći skalp u NBA ligi. Pali su Warriorsi i sada Rakete imaju ukupnih 2-1 u ovoj sezoni protiv prvaka. Već u prvoj četvrtini ubacili su 40 poena i pokazali Warriorsima da bi njihov pobjednički niz na gostujućim terenima mogao biti ugrožen.

Naravno prvaci se nisu predavali, te smo imali egal utakmicu čitavo vrijeme. Na kraju je presudio povratnik Harden koji je dva puta nadmudio Currya te tako donio pobjedu svojoj ekipi. Prvo je ubacio trojku sa istekom napada minut prije kraja utakmica, da bi zatim izblokirao Currya poslije time outa. Paul je još ubacio dva bacanja i tako zapečatio sudbinu Ratnika.

Harden je pokazao sjajne stvari, riješio je utakmicu te je ubacio 22 poena uz 8 asista, no najbolji je bio Paul. Pridošlica iz Clippersa najviše u ovakvim utakmicama pokazuje zašto je doveden. Ubacio je 33 poena uz 11 skokova i 7 asista. Capela je dodao 18, a Rocketsi nisu izgubili niti jednu utakmicu u kojoj je ova trojka zajedno igrala.

Curry je odigrao lošu utakmicu. Ubacio je 19 poena, no trebalo mu je čak 20 šuteva, a ispucao je 15 trojki. Ovo mu je tek 6. puta u karijeri da je ispucao 20+ lopti, a da je ubacio 6 ili manje. Durant je ubacio 26 poena, dok je Green dodao 21.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*