Večeras saznajemo Allstar rezerve

Večeras u 1 sat poslije ponoći ćemo saznati kompletne ekipe za nadolazeći Allstar. Tj. po 7 igrača iz svake konferencije, koje će na kraju kapiteni Lebron i Curry birati.

 

NBA liga je objavila rezultate glasanja za najbolje petorke Istoka i Zapada. Još jedna godina bez predstavnika iz našeg regiona. Jokić, Dragić, Šarić, Nurkić, Vučević i co. miljama su udaljeni od nastupa na najbojoj smotri košarkaša:

Jokić daleko od All Stara, Lonzo Ball dobio više glasova od svih naših igrača zajedno!

Petorke su manje više očekivane, a nedavno je procurila i fotografija kako bi trebali izgledati dresovi na ovogodišnjeg Allstaru.

Dizajn je izuzetno jednostavan, a navijači nikako nisu sretni s ovim izgledom dresa. Defintivno ne izgleda kao dres za najveću NBA smotru…

Na Istoku, vladar i dalje Lebron James koji je i ove godine dobio najviše glasova fanova od svih aktivnih igrača u NBA.

Prvu petorku Istoka, u kojoj su dva debitanta (Giannisu je ovo drugi nastup), čine Irving (Celtics), DeRozan (Raptors), James (Cavaliers), Antetokoumpo (Bucks) i Embiid (76ers).

Za centra Phile, ovo je prvi nastup na All Staru. Šta će reći Rihana na to?

Pogledajte i ko su top 10 igrača po pozicijama i ko je u proseku najbolje rangirani igrač Istoka!

Na Zapadu ništa novo!

Prva petorka – Curry (Warriors), Harden (Rockets), Durant (Warriors), Davis (Pelicans), Cousins (Pelicans).

Tu su i rejtinzi igrača po pozicijama:

NBA liga će objaviti i konačan spisak rezervi 23 januara, a dva dana kasnije – 25. januara, kapiteni Lebron i Curry izabraće i sastave timova koji će se sučeliti u Los Angelesu na ovogodišnjem All Star meču:

Kakve su bile prognoze?

Prema nezvaničnim informacijama, a to prenosi pre svega Joe Vardon sa Cleveland.com, Lebron James iz Cleveland Cavaliersa dobio je po drugi put uzastopno najviše glasova. Tako će Lebron biti jedan od dva kapitena koji će birati svoje timove za ovu godinu. Svoja predviđanja izneo je i Bleacher Report:

…a vrlo zanimljivu analizu uradio je i naš kolega Srđan Nikolić sa partnerskog sajta Aktualac:

Bliži se ludnica u LA-u

Zanimljivo, prema nekim projekcijama, vrlo je neizvesna borba u prikupljanju glasova za poziciju kapitena druge All Star ekipe, a ona se vodi između saigrača – Kevina Duranta i Stepha Currya iz Golden State Warriorsa. Obzirom na stavove koje su iznela ova dva igrača nedavno, možda oni i presude da se fanovi opredele za jednog od njih:

Ovo je prilika da vidimo da li će nakon Vlada Divca naš region konačno dobiti jednog predstavnika na All Staru, a prema nekim informacijama najbliži ovom nastupu mogao bi da bude upravo Nikola Jokić, koji igra dosta dobro u poslednjih mesec dana no njegovi Nuggetsi nikako da uhvate dobru formu:

Ima li bolje preporuke za All Star od ovoga?

1 Trackback / Pingback

  1. Idemo dalje... - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*