Kuzma zavio “Zelene” u – crno

Najveća kriza ove sezone za Boston Celtics nastavila se i na gostovanju u Los Angelesu. Lakersi su pokazali da znaju biti izuzetno neugodni, iako to njihov score baš i pokazuje, te su u napetoj i izjednačenoj utakmici stigli do pobjede. Tragičar s jedne strane je bio Marcus Smart, koji je promašio trojku za pobjedu, a junak je bio (po ko zna koji put) rookie Kuzma.

Kyle je “demonstrirao silu” u posljednjoj četvrtini. Ubacio je 17 od svojih 28 poena u posljednjoj dionici. Pogodio je neke jako teške šuteve, razigravao je suigrače, te na kraju najbitnije-donio pobjedu. Kuzma je ubacio 5 trojki, a uz 28 poena imao je i 4 skoka i 3 asista. Najveću pomoć je imao u Clarksonu, koji je još jednom odigrao izvrstan meč. Ubacio je 22 poena uz 5 skokova.

Lakersi su opet bili katastrofalni s linije bacanja, te su skoro i ispustili ovu utakmicu zbog toga. Ovaj puta su promašili čak 25 bacanja, a pogodili su malo preko 50%. Kod Kelta najviše je ubacio Irving, završio je sa 33 poena, dok je tragičar Smart stao na 22.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*