Leonard traži izlaz?

Najnovija povreda Kawhi Leonarda, sa početka ove godine, nikoga u San Antonio ne ostavlja ravnodušnim. Leonard se nakon povratka, i rehabilitacije koja je trajala dugo, krajem decembra vratio na teren. No, to nije dugo potrajalo. Kawhi je ponovo van stroja, a kako stvari stoje nećemo ga gledati još neko vreme jer je struka Spursa na čelu sa trenerom Popovichem odlučila da ga ne baca u vatru i da je njegovo zdravlje na duže staze puno važnije.

 

To je, prema poslednjim informacijama, toliko isfrustriralo Leonarda, koji ima veliku želju da igra, da se distancirao od svoga tima. Problemi u San Antoniu definitivno postoje:

Iako je svestan da novinare i javnost zanimaju detalji i okolnosti oporavka njegovog najboljeg igrača, niti Greg Popovich nije znao reći koliko će to sve trajati, znog čega je i nastao spor oko reči ‘neodređen period’ za koji je klub objavio da će se Kawhi oporavljati:

Kako je Leonard vidno nezadovoljan u Spursima, počele su priče kako je zatražio trade i da traži izlaz iz Spursa. Prvi koji je to izjavio je bio Jalen Rose. On kaže kako je Leonard nezadovoljan, prvo brigom za njegovo zdravlje, a drugo da Spursi više nisu u stanju privući All-NBA Free agente u San Antonio.

Vjerujemo da ipak nema puno istine u ovim pričama. Dosada je samo jedan igrač tražio trade iz Spursa u Popovoj eri, a to je Lamarcus Aldridge. Leonard je sigurno frustriran što ne može igrati i što se povreda opet zakomplicirala, no iako ne privlače Free Agente (samo ne znam kako je Aldridge došao…) uvijek su u vrhu lige. Tako će i ostati sve dok je Pop na klupi, tako da Leonard nema razloga da ode…

4 Trackbacks / Pingbacks

  1. Za Leonarda sezona gotova - Ostatak Sveta
  2. Leonardova strana priče - Ostatak Sveta
  3. Anđeo i ubica već sledećeg leta u 'gradu anđela'? - Ostatak Sveta
  4. From zero to - HERO! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*