“Nama je košarka u krvi”

Mandatory Copyright Notice: Copyright 2017 NBAE (Photo by David Sherman/NBAE via Getty Images)

Nemanja Bjelica je protiv Clippersa napokon dobio priliku i odigrao najbolji meč sezone. Bio je agresivan na koš, zabijao je trojke i bio je najbolji kada je najviše trebalo. Ova utakmica je nadamo se dovoljan znak Thibsu da češće koristi našeg krilnog centra, jer očito je da daje dimenziju više Wolvesima. Poslije te utakmice govorio je za “60 seconds more or less”, te u kratkom intervjuu govorio o Wolvesima, Srbiji i još ponečemu.

Beli je otvorio intervju sa svojom ekipom. Wolvesi su nakon dovođenja Butlera postali jedna od boljih ekipa u ligi, a trenutno zauzimaju 3. mjesto u Zapadnoj konferenciji. -“U Minnesoti mi je sjajno. Ovo mi je treća godina s ekipom, a sada napokon imamo šansu da uradimo nešto veliko. Srećan sam što igram ovde. Ovde je drugačiji sistem, košarka je drugačija i brža, bitne su atletske sposobnosti. Prve godine sam se privikavao, sve mi je bilo novo, ali sada sam spreman za takmičenje”, rekao je Bjelica.

-“Jako smo talentirani i mladi, no poneki od nas imaju i dosta iskustva, a sada imamo i odličnu šansu za nešto više. Naša konferencija je izuzetno teška, za razliku od Istoka. Morate svaki meč biti na 100%, jer inače će vaš protivnik to iskoristit i pobediti vas.”-

“Košarka nam je u krvi, imamo Novaka Đokovića koji je teniser, ali je košarka sport broj jedan u Srbiji. Imamo mnogo dobrih igrača, petoricu u NBA ligi”- izjavio je Beli o Srbiji, a na to se nadovezao i na reprezentaciju Slovenije koja je pobijedila Srbiju u finalu Eurobasketa.-“Podržavao sam svoju ekipu, ali je Dragić uradio sjajan posao, bio je najbolji igrač na prvenstvu. Zajednička ekipa nije naš ‘problem’, ali bilo bi sjajno videti takve igrače zajedno u ekipi”- završio je Bjelica.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*