Spursi pokvarili Lebronovu večer

Sinoć u AT&T Centru Lebron je napokon prebacio magičnih 30,000 poena. Čekalo se praktički 3 utakmice da Lebron stigne do rekorda, no loša predstava protiv Thundera je odgodila slavlje. Sada je napokon postao najmlađi igrač u povijesti NBA lige koji je stigao do magične granice od 30,000 poena.  No iako je ušao u odabrano društvo, Lebron baš i nema previše razloga za slavlje. Cavsi su opet izgubili meč, a to je čak 10. u posljednjih 13 utakmica.

Najveći razlog za poraz ovaj puta je bio mladi igrač Spursa Murray koji je dominirao u obrani, te je bio na rubu triple double učinka. Ubacio je ukupno 19 poena, dodao tome 10 skokova, te čak 7 ukradenih lopti. Čak je i Pop bio impresioniran njegovom predstavom. -“On je neustrašiv. Daje nam odličan ritam u igri i vrlo je dobar obrambeni igrač. On tek uči ovu igru, no radi sjajan posao.”-rekao je Pop poslije utakmice.

On je praktički prelomio utakmicu sjajnom obranom na Lebronu. Nije mu dao da postigne lagan poen, te čak uspio izbiti loptu na polaganju, a u kontri je Green ubacio trojku za 11 poena razlike Spursa, samo 4 minuta prije kraja.

Osim Murraya sjajnu utakmicu je odigrao novopečeni Allstar, Lamarcus Aldridge koji je ubacio 30 poena uz sjajan 12/18 šut, a Parker je s klupe ubacio 14 za samo 18 minuta. Lebron je na kraju završio sa 28 ubačaja, te uhvatio 9 skokova uz 7 asista, no opet je izostala bolja pomoć suigrača. Poslije Lebrona najviše su ubacili Thomas i Love, 14 i 13 poena. Stvari ne izgledaju dobro za Cavse, obrana je i dalje poražavajuća, a čini se da je Lue jednom nogom na izlasku iz Clevelanda.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*