Besneo, psovao pa – razvalio!

Sinoć su izašle kompletne ekipe za nadolazeći Allstar u Los Angelesu. Kako su mjesta ograničena, nažalost neki igrači neće moći nastupati na smotri svih zvijezda. Najveća iznenađenja su svakako izostanak Chrisa Paula, Paula Georgea, Loua Williamsa i Andre Drummonda.

Drummond koji igra sezonu života sinoć je u porazu svog tima od Utaha (95 – 98), odigrao jedan od onih mečeva koje možemo nazvati – čistom dominacijom. Uz double double, 30 poena i 24 skoka, imao je i 6 blokada, 4 asistencije i 3 ukradene lopte:

Mišljenja, a ne statistika

Neki od igrača koje nećemo gledati na All Staru igraju sezone života i stvarno su zaslužili nastup, a svoja mišljenja su odlučili podijeliti i na društvenim mrežama.

Među prvima je bio Sweet Lou. Čovjek koji je preporodio Clipperse i igra najbolju košarku u životu nažalost nije dobio priliku za svoj prvi Allstar nastup. Ove sezone postiže 23,3 poena, uz preko 5 asista i pružio je neke nevjerovatne partije, no nije dobio dovoljno glasova trenera za nastup.

Nakon njega je najbolji igrač Pistonsa Andre Drummond isto imao što za reći. On je bio malo rječitiji od Sweet Loua.

Dre najbolji centar lige?

Prošlogodišnji MVP lige Russell Westbrook odlučio je stati u obranu svog suigrača Paula Georgea. Rekao je da je nečuveno kako nema mjesta za Georgea na Allstaru.

Na kraju je i najbolji igrač Sunsa Devin Booker reći ponešto o izboru ove godine. No on se ne mora brinuti, mlad je i sigurno ga čeka nekolicina nastupa na Allstar utakmicama

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. "Zaslužio sam svoje mjesto" - Ostatak Sveta
  2. Zalutali brod pronašao kormilara - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*