Bogdan i Šiši na All Staru!

You Tube

Bek Kingsa i repreyentativac Srbije, Bogdan Bogdanović, igraće za Tim sveta na meču “Zvezda u usponu” na predstojećem All Star vikendu u LA.

Tako Bogdan nastavlja tradiciju jer prošle godine za ovu ekipu igrali su Nikola Jokić (Nuggets) i Dario Šarić (76eri), koji je ponovo pozvan da brani boje ove selekcije, ovoga puta kao sophmore. Osim Bogdana i Daria za ‘Tim sveta” igraće i Dilon Bruks (Memfis), Džoel Embid (Filadelfija), Badi Hild (Sakramento), Lauri Markanen (Čikago), Džamal Mari (Denver), Frank Ntilikina (Njujork Niks), Domantas Sabonis (Indijana), i Ben Simons (Filadelfija).

Na drugoj strani, tim SAD-a, čini plejada sjajnih rookie i sophmore igrača predvođenih Ballom (Lakers), Brogdonom (Bucks), Brownom i Tatumom (Boston), Collinsom (Hawks), Dunnom (Bulls), Ingramom i Kuzmom (Lakers), Mitchelom (Utah), Smith Juniorom (Mavs).

Naši daleko od All Stara

Prošle smo nedelje saznali koji su igrači po rejtingu zaslužili da budu kapiteni selekcija na predstojećem All Staru – to su Lebron James (Cavs) i Steph Curry (Warriors). Juče smo saznali i rezerve, i sada znamo koji su to igrači između kojih će Lebron i Steph birati svoje ekipe:

Lillard napokon došao na svoje, debi Beala i Oladipa!

Nažalost igrači sa naših prostora miljama su daleko od nastupa na smotri najboljih. Nikoli Jokiću iz Nuggetsa se davalo najviše šanse, ali su činjenica da nije dovoljno atraktivan za američku publiku ali i crna serija Nuggetsa u poslednje vreme odlučila. Uz njega najbliži po igrama i kvalitetu da nastupi na All Staru je play Heata, Goran Dragić no čak ni sezona iz snova nije uticala da se na njega ozbiljnije računa.

Jokić daleko od All Stara, Lonzo Ball dobio više glasova od svih naših igrača zajedno!

No šansu da Bogdan Bogdanović nastupi na ovoj smotri iz Kingsa,  saznali smo od njegog menadžera Aleksandra Raškovića, koji je to nagovestio. Učesnike duela “Zvezda u usponu” birali su asistenti NBA trenera. Prošle godine smo na ovoj utakmici gledali Nikolu Jokića i Daria Šarića iz Philadelphie.

Bogdanović ove sezone beleži 11.5 poena, 2.8 asistencija i 2.7 skokova, a trojke šutira 40 %. Posebno je impresivna bila njegova partija protiv Jazza kada je postigao 25 poena a trojke je šutirao 6 od 6:

1 Trackback / Pingback

  1. Lebron i Curry odabrali, evo sa kim igraju na All Staru! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*