Veliki peh za Đorđevića i Srbiju

Unatoč pobjedi, ekipa Bayerna neće pamtiti utakmicu protiv Zenita u Eurokupu po dobrome. Pred sam kraj treće četvrtine naš reprezentativac Milan Mačvan nezgodno je doskočio te se s bolnom grimasom uhvatio za koljeno. Kontakta prilikom ulaza nije bilo, noga je jednostavno popustila, a Mačvana su morali iznijeti s terena.

Izbornik Srbije i trener Bayerna Sale Đorđević kao da je osjetio da je povreda ozbiljnije prirode, te je bio jako zabrinut poslije utakmice. Crne slutnje su se obistinile i Mačvan je pokidao križne ligamente koljena, te meniskus a sezona za njega je nažalost završena.

-““Stradali su mi prednji ukršteni ligamenti i meniskus. Imam otok. Sledi mi operacija i saniranje jednog i drugog. Videćemo kada će biti operacija, izjavio je za “Blic” Mačvan.

Mačvan je ključan igrač i u Bayernu i u reprezentaciji Srbije koja će sada morati igrati bez njega preostale kvalifikacijske susrete. Sredinom drugog mjeseca, točnije 19.2. je okupljanje reprezentacije, a u ovom ciklusu igraju derbi grupe sa Njemačkom (23.2), te nakon toga sa Austrijom (25.2).

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Mačvan obnovio povredu - Ostatak Sveta
  2. Šampion u prijevremenoj mirovini - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*