Tko mijenja Boogiea?

Nažalost sinoć je posljednjih 8 sekundi utakmice bilo kobno za Demarcusa Cousinsa. Ozlijedio se, pokidao ahilovu tetivu te je minimalno do kraja sezone izvan parketa. To znači da neće nastupiti ni na Allstaru, gdje je bio izabran u prvu petroku Zapadne konferencije zajedno sa Curryem, Durantom, Hardenom i suigračem Davisom.

Završena sezona za Boogiea, Davis u suzama

U svoj tim ga je izabrao Lebron James, a igrao je u početnoj petorci s Durantom, Irvingom, Jamesom i Davisom. Pretpostavlja se da će njegova zamjena u petorci biti aktualni MVP Rusell Wesbrook, a još uvijek se ne zna tko će ga mijenjati u ekipi. Adam Silver donosi odluku, a u nekoliko idućih dana bi trebali saznati koga je odabrao.

Kao logično rješenje tu bi mogao biti naš Nikola Jokić. Isto je centar kao Boogie, a vjerovatno poslije njega je najbolji na Zapadu. Ukoliko se pak Silver odluči ne uzeti centra, u uži izbor će svakako ući Paul George, Lou Williams i Chris Paul. Paul se napokon priviknuo na igru u Thunderima, a njegov suigrač Westbrook je izjavio kako je nečuvao da George ne nastup na Allstaru. Druga moguća zamjena je Lou Williams. Sweet Lou igra sezonu života, nosi Clipperse, ima sjajne brojke, a odličnu formu je potvrdio i sinoć u utakmici protiv Grizzliesa kada je ubacio 40 poena uz 10 asista.

Posljednji u nizu bi mogao biti Chris Paul. Odličan je u Rocketsima koji su u samom vrhu lige, te u paru s Hardenom je najveća opasnost Warriorsima na Zapadu. Jedini problem bi mogao biti što Lebron već sada ima 5 bekova u ekipi (Irving, Beal, Westbrook, Wall i Oladipo), tako da bi mu trebao visoki igrač. George se još nekako uklapa, kao nisko krilo, no baš iz tog razloga bi i Nikola Jokić mogao imati šanse za svoj prvi nastup na Allstaru.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*