Wade napustio Cavse

Posrnuli Cavsi su se našli u novim problemima. Iako su sinoć uspjeli izvući pobjedu protiv Pacersa ostali su bez Dwaynea Wadea na neodređeno vrijeme. Nije bio u sastavu u pobjedi, a razlog su problemi osobne prirode. Napustio je hotel Cavsa prije utakmice s Pacersima, trener Lue mu je dao slobodno na nedoređeno vrijeme, dok ne riješi probleme.

-“Nek uzme koliko god mu je vremena potrebno da riješi ovo. Onda će se vratiti.”-izjavio je trener Lue. Dodao je kako će sada biti više minuta za povratnika Rosea. Ove sezone je Rose već presjedio dva mjeseca zbog povrede gležnja, a bilo je čak i priča oko umirovljenja.

U ovoj utakmici se nije osjetio njegov izostanak. Lebron je dominirao, ubilježio je novi triple double sa 26 poena, 11 skokova i 10 asista. Osim toga imao je čak 11 izgubljenih lopti, što mu je najviše u karijeri. JR Smith je napokon proigrao, otvorio je utakmicu s 3 vezane trojke, a do kraja ih je nakrcao čak 7 i upisao 23 poena.

Kod Pacersa čitava je petroka bila dvoznamenkasta, a najviše je ubacio novopečeni Allstar Oladipo, 25 poena, a pratio ga je Collinson sa 19. Bogdanović je imao loše šutersko veče, ubacio je samo 10 poena no za to mu je trebalo čak 13 lopti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*