“Ja ne idem nigde, volim biti ovde”

Mandatory Copyright Notice: Copyright 2017 NBAE (Photo by Brian Babineau/NBAE via Getty Images)

Trenutno najdugovječniji igrač Magica (od aktivnog rostera) je naš Nikola Vučevića. Stigao je još davne 2012. godine, kao zamjena za Dwighta Howarda. Čitavo to vrijeme Nikola je bio bitan dio rotacije, nekada čovjek s klupe, a nekada (kao ove sezone) stožerni igrač. On je ujedno i igrač koji je doživio najviše poraza u ovom rosteru magica, čak 311, te je uz Magic bio cijelo vrijeme. Tijekom čitavog ovog pokušaja rebuildinga u posljednjih nekoliko godina.

Kao i svake godine većina NBA igrača se spominju u trade pričama, to su najviše glasnije a velika većina njih nije istinita. Sličnih priča je bilo i s trenutno povređenim Nikolom. No unatoč zamornom rebuildingu, konstantnim porazima i nemogućnošću Magica da napravi sposobnu ekipu, Nikoli je super u Orlandu. -“Jako volim biti ovde. Samo sam razočaran što nisam uspio donijeti više pobeda ovoj franšizi, ovim navijačima. To je za mene najveće razočaranje. Ali, osim toga ovde je sve bio sjajno za mene, što se tiče ponašanja ove organizacije prema meni, ponašanja navijača i suigrača. S tim sam izuzetno zadovoljan.”- izjavio je Nikola.

Na trade glasine je samo odmahnuo rukom i rekao kako je to sve dio posla, no da se ne nervira previše oko toga. -“Sada imam puno bitnije stvari za raditi”- rekao je Nikola koji se trenutno oporavlja od povrede šake. Operirao je lijevu ruku, a još uvijek se nije skroz oporavio. Može driblati i šutirati, no još uvijek ne može skroz uhvatiti loptu lijevom rukom. Počeo je s individualnim treninzima, a uskoro će se pridružiti i ekipi. -“Svakim danom je sve bolje i bolje. Postajem sve samopuzdaniji, tako da mislim da oporavak ide jako dobro.”- dovršio je Nikola.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*