Never say never

“Never say never because limits, like fears, are just illusion”- rekao je jednom prilikom Gospodin Zrak Michael Jordan. Najveći košarkaš koji je ikada igrao ostavio je neizbrisiv trag u NBA ligi. O njemu je već snimljena nekolicina filmova. Većinom su to bili dokumentarci koji su opisivali njegovu karijeru i najbolje akcije. Osobno jako dobro pamtim te filmove, još od dobar VHS kaseta i početaka DVD playera kada se na sve načine moralo snalaziti da se dođe do tih snimaka.

Jordan je čak i glumio u igranom filmu, popularnom Space Jamu gdje je glumio sam sebe i borio se protiv čudovišta na košarkaškom terenu. No, sada će izaći i “pravi” igrani film o Jordanu. Izašao je trailer za film “Jordan: Never say never” i prema njemu čini se da će radnja biti smještena oko njegovog prvog umirovljenja koje je bilo povezano sa smrti njegovog oca.

Originalno ime film je “The Prospect”, a konkretna radnja će biti smještena između 1993. i 1995. godine u doba kada Jordan nije igrao košarku. Išao je ispuniti obećanje svome ocu o tome da zaigra bejzbol u MLB ligi. Producent filma je poznati glumac Will Smith, a na ekrane bi trebao stići ove godine.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*