Bucksi uskoro kompletni

Kevin Jairaj-USA TODAY Sports

Nakon još jedne duge rehabilitacije i saniranja povrede na parkete se napokon vraća Jabari Parker. Momak s Dukea nikako da dođe na zelenu granu s povredama otkako je u NBA ligi. Lomio je križne ligamenta na oba koljena, Bucksi su gotovo dvije čitave sezone bili bez njega, no u petak bi se napokon trebao vratiti na teren.

Kada se Parker vrati to će biti prvi puta da su sva tri najbolja igrača Bucksa igrala zajedno. Middelton, Giannis i Parker nisu niti jednu utakmicu odigrali u istom sastavu. Kada ja Parker bio zdrav prošle sezone, nije bilo Middeltona. On se vratio netom nakon što je Jabari opet stradao. Sada ćemo napokon moći gledati Buckse u punoj snazi. Nažalost u prvim tjednima će to biti bez trenera, jer još uvijek nisu imenovali zamjenu otkako su otpustili Jason Kidda.

Bucksi ove godine stoje bolje nego prošle, trenutno su 5. na Istoku i playoff im je zagarantira. Prošle godine su zadali dosta muke Raptorsima, a kako su sada u punom sastavu vjerujemo da će biti još neugodniji protivnik.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*