“Kada igrač ode – onda je ON zmija”

Sinoć je trade između Clippersa i Pistonsa uzburkao Ligu. Nitko nije očekivao ovakav rasplet događaja, pogotovo od Clippersa koji su prije ove sezone potpisali novi ugovor s Blakeom Griffinom vrijedan 151 milion $. Očekivao se trade Jordana ili Williamsa (Clippsi i dalje obojicu aktivno pokušavaju razmjeniti) nikako Griffina, no West nas je sve iznenadio.

Kako obično biva mnogi u NBA su imali komentar na ovaj trade. Glavna zvijezda Bucksa Giannis Antetokumnpo je imao jednostavan odgovor. -“Neka si kupi jaknu, trebati će mu.”- izjavio je The Greek Freak na pitanje što bi poručio Blakeu poslije ovog tradea.

Malo drugačiji odgovor je dao Kralj Lebron James. -“Kada je igrač tradean, franšiza radi ono što je najbolje za nju, no kada igrač traži razmjenu i želi otići onda on nije lojalan – on je zmija. Vjerujte mi, ja dobro znam o čemu pričam.”-rekao je Lebron. Mnogi su i njega osuđivali poslije The Decisiona, kada je odlučio otići u Heat. Vjerujemo da će ista situacija biti i kada odluči napustiti Cleveland…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*