Love zbog loma ruke propušta sezonu!

Sports Illustrated

Cleveland Cavaliersi su i dalje u krizi. Sinoć su poraženi od desetkovanih Pistonsa koji su i bez Harrisa, Bredleya, ali i bez Griffina koji ih je pojačao pre dva dana, slavili tako što su im dali 125 poena, a primili 114. Andre Drummon, koji će nastupiti na All Star meču umesto povređenog Johna Walla, dominirao je sa 21 poenom i 22 skoka, a cela prva petorka Pistonsa bila je dvocifrena.

Kod Cavsa je ponovo Lebron odskočio (21 p, 7 as, 6 sk), kao i tri igrača sa klupe – Frye (20 p), Wade (18 p) i Korver (10 p).

No osim poraza Cavsi su doživeli novi peh, jer je Kevin Love jedan od njihovih glavnih igrača, slomio 5. metakarpalnu kost na levoj ruci:

On će ponovo zbog povrede propustiti All Star, a verovatno i regularni deo sezone jer ga čeka pauza od šest do osam nedeja. Love je u dosadašnjem delu sezonu prosečno postizao 18,2 poena uz 9,6 skokova i preko 40 posto šuta za tri poena.

Jedna od svetlijih stvari u sinoćnjem porazu Cavsa, bio je povratak Wadea na teren. On je napravio i nešto što se ne viđa svaki dan, sa svojim 10-tim postignutim poenom na meču pretekao je legendarnog Larrya Birda na večnoj listi strelaca NBA lige i sada je na 32. mestu:

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Šta se dešava sa ovim čovekom? - Ostatak Sveta
  2. Cleveland Cavs 2017 - 2018: Poslednji čin 'Kraljevske' predstave - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*