Lebron želi međ’ Ratnike?

Već je poznato da Lebron James izlazi na tržište slobodnih igrača krajem ove sezone. Iako ima player opciju za još jednu sezonu s Cavsima, vjerujemo da je neće iskoristiti. Pogotovo kada vidimo u kakvom su stanju Cavsi. Lakersi i ostale ekipe su već krenula s regrutacijom Kralja, a izgleda da će se u trku uključiti i Golden State Warriorsi. Najjača ekipa lige, koja već sada ima 4 vrhunska igrača želi obogatiti svoj roster s još jednim, možda i najboljim Lebronom Jamesom.

Kralj je već izjavio kako će iz poštovanja prema Warriorsima sigurno poslušati što mu imaju za reći. U prijevodu, ako ga budu mogli platiti Lebron prelazi u Ratnike! Naravno, ovo neće biti jednostavno izvesti, kako je salary cap Warriorsa već pretpan. Prvo bi se još jednom morao žrtvovati Durant i odbiti player opciju kako bi potpisao novi ugovor s još manjom ratom, a uz njega bi i Livingston morao otići. Tada bi klupa morala biti popunjena s igračima na minimalcu.

Druga opcije je sign and trade. U tom slučaju jedan od “velike četvorke” bi morao put Cavsa, a to bi vjerovatno bio Klay Thompson. Uz njega bi u paketu bili Livingson i Igoudala, a to bi dosta oslabilo klupu Ratnika. No kada imate Currya, Duranta i Lebrona u prvoj postavi mislim da nema previše briga.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*