Joker razbio Oklahomu, Nuggetsi slavili uz zvuk sirene!

U sjajnom meču, pravom derbiju Zapada, Nuggetsi su uz zvuk sirene došli do trijumfa nad Oklahomom, 127 – 124. Nikola Jokić odigrao je najbolji meč ove sezone, i zabeležio svoj treći triple double – za 37 minuta, postigao je 29 poena (9 od 13 za dva, 2 od 5 za tri), 14 asistencija, 13 skokova, dve blokade i jednu ukradenu loptu.


 

Na drugoj strani blistao je Paul George koji je meč završio sa čak 43 poena!

Denver je odlično otvorio meč, imali su odličan šut, a su već u prvoj četvrtini ubacili 40 poena, a u jednom trenutku imali su i debelu dvocifrenu prednost. No, George i Westbrook su sjajnim rolama uveli Thundere u neizvesnu završnicu.

Na sedam sekundi do kraja, Denver je imao 122 – 121 i napad ali je Murry promašio, no Jokić hvata loptu u napadu i dobija dva slobodna, iako je Westbrook napravio grub faul nad njim.  No, ni tri poena prednosti nisu dovoljna, jer George postiže trojku za izjednačenje 1,4 sekunde do kraja. Jokićeva asistencija iz auta za Harrisa koji trojkom uz zvuk sirene donosi trijumf sjajan je epilog za ekipu iz Colorada.

Harris je meč završio sa 25 poena i po tri skoka i asistencije, dok je najefikasniji u redovima pobednika bio Murray sa 33 poena (9/15 za dva, 4/8 za tri) i pet asistencija.

1 Trackback / Pingback

  1. Igrač mjeseca: Nikola Jokić, Denver Nuggets - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*