Kyrie tražio Mambu za pomoć

Nakon tri Finala zaredom i osvojenog prstena, Kyrie Irving je želio novi izazov. Zatražio je trade iz Cavsa (možemo slobodno reći da je sada vrlo jasno zašto je želio otići…) a prva moguća destinacija su mu bili Phoenix Sunsi. Oni su bili prvi spominjani u kontekstu tradea za Irving, a Kyrie nije želio otići u Arizonu. Ta ekipa je još u izgradnji, nemaju kulturu pobjeda, te nije želio provesti još 2,3 godine u prosječnosti.

Zato je odlučio tražiti pomoć od najboljih. Nazvao je Kobea, te ga je pitao za savjet. -“Nisam ga zvao zbog neke ocjene ili da bi odobrio trade. Htio sam da mi objasni kako bi trebali izgledati naredni koraci, da bi moja karijera išla prema naprijed. Pogotovo zato što su bili spominjani Phoenix Sunsi, a tamo već neko vrijeme nema pobjedničke atmosfere.”- rekao je Irving.

-“Bez obzira na sve, što su mu ljudi sugerirali i vršili pritisak na njega sa strane, Kobe je uvijek radio ono što je najbolje za njega. On je shvatio kako to treba uraditi.”- dodao je Irving zašto je zapravo zvao Kobea.

Poslije ovih razgovara Irving je točno znao što želi. Nakon priče o Sunsima, nazvao je čelnike Cavsa i ubrzo nakon toga dogovoren je trade u Boston. Svi vidimo kako je to završilo. Kelti su najbolja ekipa Istoka, prvi su u Konferenciji a Irving igra sjajno pod Stevensom. Možemo reći da je ovaj razgovor urodio plodom…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*