Sramota se nastavlja…

Cleveland Cavsi i njihovi navijači će što prije pokušati zaboraviti ovu sezonu. Katastrofalna igra, obrana na dnu lige i očajni rezultati su obilježili ovu sezonu Cavsa. A sinoć su im Rakete nanijele još jedan sramotni poraz. Totalno su ih razmonitrali, Lebron kao da nije ni postojao, te je i sam priznao sramotu. -“Ja nemam riječi. Trebaju nas maknuti s TV prijenosa ove sezone. Igramo katastrofalno i svaki puta kada nas prenose na TV odigramo očajno i ispraše nas.”- iskren je bio Lebron poslije još jedno 30+ poraza.

Nakon poraza od Warriorsa, Cavsi su nanizali čak 8 poraza zaredom (iz isto toliko utakmica) na Nacionalnoj televiziji. Najteži su bili porazi od Minnesote – 28 razlike, 34 u Toronto, -24 kući od  Oklahoma Citya, te sada na kraju od Rocketsa -32.

Utakmica je bila gotova već do poluvremena, kada su Rocketsi vodili sa 19 poena razlike. Nastavilo se u istom smjeru nakon odmora, a Lebron je presjedio čitavu posljednju četvrtinu. Nije bilo potrebe da igra Rakete su već predaleko odmakle. Bezvoljnost u obrani, manjak ikakve kemije su okarakterizirali još jednu utakmicu Cavsa. Trener Lueu se opasno trese stolica.

Što je najgore, najjača oružja Rocketsa su odigrala mirnu utakmicu. Harden je ubacio samo 16 poena uz 9 asista, no za tri poena je šutirao očajnih 1/11. Bolji je bio Chri Paul sa 22 poena i 11 asista, a osim njih iskazao se Anderson sa 21 poenom, te je još jednom odličan bio Gerald Green s klupe sa 17 ubačaja.

U redovima Cavsa nitko nije prešao 12 poena. Thomas i Smith su ubacili toliko, a Lebron je na kraju završio sa 11 poena.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*