Još jedna žrtva

Ovo sada već postaje nevjerovatno. Tijekom druge četvrtine utakmice između Knicksa i Bucksa, najveća zvijezda New Yorka Kristaps Porzingis je doživio tešku povredu. Nakon jednog zakucavanja, nezgodno je doskočio na desnu nogu, koja je “propala” i ostavila Zingisa u suzama. Odmah se vidjelo da povreda neće biti bezazlena, no ostvarile su se najgore prognoze. Kristaps Porzingis je pokidao križne ligamente koljena te će izbivati s parketa minimalno 9 mjeseci.

Ovo je užasna vijest za Knickse koji sada gotovo sigurno ispadaju iz playoff trke. Prava epidemija povreda u NBA se nastavlja. Prosto je nevjerovatno koliko igrača je doživjelo težu povredu. Počevši od Haywarda, pa Cousinsa i sada Zingis. Kristap je 4. igrač iz Lebronove Allstar ekipe koji neće moći nastupiti na Allstar utakmici. Sada čekamo da Silver objavi još jednu zamjenu, te da vidimo tko će igrati umjesto nesretnog Latvijca. S pozitivne strane u ovoj utakmici smo dobili možda i zakucavanje godine. Giannis je praktički preletio Hardawaya i zakucao na dodavanje Middelton. Greak Freak s dunkom godine!

Inače u ovoj utakmici do pobjede su došli Bucksi. Dok je igrao Zingis utakmica je bila u egalu, no poslije njegove povrede Bucksi su se počeli odvajati i do kraja utakmice stigli do +14. Najefikasniji su bili Giannis i Bledsoe sa po 23 poena, dok je Middelton ubacio 20. Ko Knicksa Kanter je ubacio 19 uz 16 skokova, dok je Lee dodao 14 poena.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*