Kralj se vratio!

Samo nekoliko sekundi je potrebno da nas Lebron James podsjeti kakav je igrač. Samo nekoliko sekundi da preokrene utakmicu i postane junak. To su osjetili Wolvesi. I to samo u dvije sekunde. Igrala se završica utakmice i pri nerješenom rezultatu, u prvom produžetku, Butler je krenuo na ulaz. Lebron je iz drugog plana stigao blokirati Butlera, te su Cavsi uzeli loptu i zvali time out. Ostala je samo 1 sekunda na satu. No i to je bilo dovoljno Lebronu da postane junak i malo trgne Cavse iz krize. Pogodio je šut iz okreta, neki 4-5 metara od koša i donio pobjedu Cavsima.

Istina, Lebron je mogao riješiti ovu utakmicu već u regluarnom vremenu, no promašio je trojku. Ali zato se dobrano iskupio u produžetku. Cavsi su opet bili na rubu poraza, Wolvesi su pogodili čak 19 trojki u meču što im je season high. Towns je od toga ubacio čak 6. Cleveland je ovom utakmicom došao do tek sedme pobjede u 20 utakmica, a možda će im ova predstava Jamesa dati momenutm i stvari će krenuti na bolje.

Osim pobjedničke akcije Lebron je završio sa triple double učinkom. Ubacio je 37 poena, dodao 15 puta te uhvatio 10 skokova u čak 48 minuta igre. Sa ovih 10 skokova prestigao je Ilguskasa, te postao najbolji skakač u Clevelandovoj povijesti. Osim Lebron napokon je nešto pokazao i JR Smith, koji je ubacio 6 trojki za 20 poena, a Tristan je dodao 17. Kod Wolvesa istaknuo se Butler sa 35 ubačaja, a Towns je dodao 30 uz savršenih 6/6 iza linije 7,24. Bjelica je igrao 17 minuta te ubacio 5 poena uz 6 skokova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*