TRADE LUDNICA: Raspad ‘zvučnih’ Cavsa u jednom danu

Posljednji i najluđi dan trade deadline. Očekujemo barem neke promjene, tako da ostajemo uživo ovaj dan i izvještavamo o promjenama. Krećemo s laganim temama, Spursi žele ojačati obranu, Kelti još uvijek u igri za Evansa.

OBAVLJENI POSLOVI

RUMORS

  • Bullsi su ustupili Portlandu prava na Milovana Rakovića (32, 208 cm) u zamenu za mladog krilnog centra NoahaVonleha. Raković nikada nije u karijeri igrao u NBA ali je 2007. godine izabran kao 60. pik na draftu od strane Dalasa. Prava na Milovana Rakovića potom su prosleđena kroz trejdove ekipama Orlanda i Čikaga, a Bullsi su ga večeras uključili u trejd sa Portalndom.

  • TRADE! U Magicu su totalno izgubili kompas. Tradeali su svog prvog playmakera Elfrida Paytona u Phoenix Sunse, a zauzvrat su dobili pick druge runde… Jako loš trade Magica koji na kraju sezone gubi i Hezonju, a čitavo vrijeme su pokušavali zamjeniti i Gordona. Odrađuju rebuilding, samo što ostavljaju veterane, a tradeaju mlade igrače…

  • IMAMO TRADE! Ovaj puta, za divno čudo nisu Cavsi. Tri ekipe Knicksi, Nuggetsi i Mavsi su odlučili razmjeniti igrače. Prvo – Mudiay je završio u Knicksima, Harris u Nuggetsima, a šuter Doug McDermott je otišao put Mavsa.

  • Tek što je tradean u Jazz, Derrick Rose će morati tražiti novi klub. Utah ga je odlučila otpustiti kako bi Rose potpisao za neku playoff ekipu. Kao prvi kandidati za njegovo dovođenje se spominju Wolvesi. Reunion Rose-Thibs-Gibson?

https://twitter.com/ShamsCharania/status/961671449282076672

  • IMAMO TRADE! Nevjerovatno, Cavsi su opet u poslu. Praktički su danas razmjenili cijelu ekipu, te su poslali Dwaynea Wadea natrag u Miami za zaštićeni pick druge runde. Lebron je odlučio sve zamjeniti…

 

  • IMAMO TRADE! Cavsi su se riješili svega što su dobili od Kelta za Irvinga i odradili još jedan veliki trade. Rodney Hood i George Hill su postali novi članovi Cavsa, put Utaha će Jae Crowder i bivši MVP Derrick Rose, dok su Kingsi dobili veterana Joe Johnsona i Imana Shumperta. Kakav dan za Cavse!

 

  • IMAMO TRADE!! I to kakav trade. Isaiah Thomas će još jednom promijeniti klub, te napušta Cavse nakon praktički samo 2 mjeseca igre. Zajedno s Channing Fryeom je poslan u Lakerse u zamjenu za Jordana Clarksona i Larrya Nancea Jr. Uz to Cavsi će poslati i svoj pick prve runde u dealu.

  • TRADE Grizzliesi i Pistonsi su odlučili razmjeniti svoje rotacijske igrače. Put Pistonsa će James Ennis, dok će u Memphis Brice Johnson i pick druge runde.

 

  • Izgleda da će Jordan ipak put Clevelanda. Iako se ovaj trade spominje već duže vrijeme nikako da se desi. No, prema Woju traži se treća ekipa koja bi pomogla da dođe do ovog tradea. Clippersi želi Brooklynov pick, koji bi trebao biti bitan dio u njihovom rebuildu. Cavsima također očajno treba svježe krvi, da ih izvuče iz ove krize u kojoj se očito nalaze.

 

  • Grizzlies odlučni u tradeu Evansa, dok Marc Gasol neće napustiti Elvisov grad. Za Tyreke se bore Celtics, Sixersi i Nuggetsi, a Memphisov uvjet da bi došlo do priče je pick prve runde drafta. Zasada još uvijek nema dogovora, no ove tri ekipe su izraziti favoriti. S druge strane svatko tko je pokušao dobiti mlađe Gasola, našiao je na “košaricu” od strane Grizzliesa. Ne želi uopće razgovarati o tradeu svog najbolje igrača, te je sigurno da on ostaje u ekipi.

 

  • San Antonio Spursi su se uključili u borbu za Avery Bradleya. U Clippersima su se odlučili za napada, odnosno za Sweet Loua, koji je potpisao produženje ugovora na 3 godine, što znači da je sada Bradley dostupan za trade. Za njega Clippsi traže pick prve runde, a Spursi će osim picka morati pronaći način da očiste 8 miliona $ na capu za Bradleyev ugovor.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Cleveland Cavs 2017 - 2018: Poslednji čin 'Kraljevske' predstave - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*