Iso Joe u contenderu

Nedavno je Joe Johnson predao trade zahtjev upravi Jazza. Sam je uvidjeo da se ne uklapa u filozofiju Jazza, te da je već prestar da bi prolazio kroz svojevrstan rebuilding. Posljedni dan prijelaznog roka Jazzeri su mu udovoljili, te je Iso Joe poslan u Sacramento Kingse. Iako niti kod njih situacija nije ništa bolje, štaviše puno je gora, Iso Joe je dogovorio raskid ugovora te je sada slobodan igrač.

Joe je i dalje odličan košarkaš, iako u pozniji godinama, prošle godine je bio jedna od glavnih vedeta Jazza u playoffu te im je čak i donio nekoliko pobjeda (Clippersi ga se jako dobro sjećaju). Tako da gotovo svi contenderi ga žele vidjeti u svojim redovima. Prvi u redu stoje Rocketsi, koji imaju dosta kratku klupu, a dolazak veteran Joea bi im dosta pomogao.

https://twitter.com/daldridgetnt/status/961694077598273537

Druga ekipa su Boston Celtici koji već ove sezone idu na sve ili ništa. Potpisali su Monroea koji je ojačao centarsku liniju, a kako nisu doveli Evansa Joe bi im bio idealan veteranski swingman s klupe. Mogao bi mijenjati ovu mladost Kelta, te im udijeliti pokoji veteranski savjet u playoffu. Posljednji na listi su Warriorsi. Joe bi s njima imao najviše šanse za naslov, a kao i u ostale ekipe i u ovoj bi bio odličan fit. Pitanje je samo za koga će se Joe odlučiti…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*