“Klupa ne dolazi u obzir”

Nakon šokantnog trade deadlinea, gdje su Cavsi zamjenili polovicu ekipe, jedan od tih razmjenjenih igrača je bio i Isaiah Thomas. Omaleni bek, koji je prošle sezone bio glavni igrač Kelta, ove godine nije niti blizu te razine igara. Kratko je igra za Cavse, može se reći da su mu bili usputna avantura, te je spakirao svoje kofere i otišao put Los Angelesa.

Tamo će ga dočekati mlada i potentna ekipa Lakersa, no Thomas nema namjeru samo biti mentor mlađim igračima, već želi ozbiljnu ulogu u ekipi. Tako je Thomasov agent poslao poruku u kojoj jasno i glasno kaže kako njegov klijent nema namjeru ulaziti s klupe i mijenjati Lonza Balla, već da želi ulogu startera. U suprotnom želi otkupiti svoj ugovor s Lakersama, te još jednom promijeniti klub.

S druge strane uprava Lakersa nema namjeru ponuditi otkup ugovora Thomasu. Žele ga zadržati, te žele da on igra do kraja ove sezone. Thomas će morati dati sve od sebe, jer mu koncem sezone ističe ugovor i postaje nezaštićeni slobodni igrač na ljeto. Ukoliko želi veći ugovor, morati će dokazati da je i dalje spreman igrati na najvišoj razini, baš kao što je pokazivao u Bostonu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*