Rakete se ozbiljno pojačale

Na kvalitetno odrađeno ljeto, nastavila se i kvalitetno odrađena zime. Houston Rocketsi su u ljetnom periodu potpisali Chrisa Paula. On se sjajno snašao u novoj ekipi, a starosjedio James Harden je još i popravio svoje brojke, te je trenutno prvi kandidat za MVP-a. No mali problem im je predstavljala dubina klupe, jednostavno nisu imali dovoljno kvalitetnih zamjena, no sada su se pobrinuli i za to.

Potpisali su dva veterana, od kojih se obojica izvrsno uklapaju u sistem Rocketsa. Prvi je Joe Johnson, popularni Iso Joe. Stigao je iz Kingsa, gdje je završio nakon tradea s Jazzom, a on je odlučio otkupiti ugovor i potpisati s jednim od contendera. Najbrži i najkonkretniji su se pokazali Rocketsi te su pridodali iskusnog beka na klupu. Iso Joe je prošle sezone imao vrlo dobar playoff za Jazz, bio je jedan od ključnih igrača te je svojim iskustvom pomogao Jazzu da dođe do bitnih pobjeda. Slična situacija bi trebala biti i ovdje. Ulaziti će s klupe, šutirati trojke i produbiti rotaciju.

Osim njega Rocketsi su potpisali i zamjenu za Clinta Capelu. I to su uzeli jako sličnog igrača u Brandanu Wrightu. Brandan je također “lagana” petica, veoma sličan Capeli, koji najviše voli zakucavati lobove koje mu serviraju bekovi. Izuzetno je pokretan i dobar je skakač, tako da sigurno neće biti propuh u obrani, te je ovo još jedan sjajan potpisa za Rakete. Čini se da sada imaju ekipu koja bi mogla zaprijetiti Warriorsima?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*