“Vraćam se jači nego ikad”

bleacherreport.com

Nekada bio jedan od najperspektivnijih igrača u Americi. Dominirao u srednjoj školi, a bio je prvo koji se odlučio za put u Europu poslije srednje, umjesto odlaska na sveučilište. Brandon Jennings je tako igrao kod Repeše u Lottomatici, a kasnije stigao u NBA ligu. U dresu Bucksa je imao jednu fenomenalnu večer, u svojoj rookie sezone, te je dao nagovjestiti zašto je bio smatran za jednog od najboljih igrača Amerike.

Jenningsovo ludilo

Nažalost Brandon je ostao manje više na tome. Mijenjao je dosta klubova, nije se nigdje najbolje snašao, a najveći protivnik su mu bile povrede. Zadnji angažman u NBA je imao u Wizardsima, gdje je solidno mijenjao Walla, a nakon toga je uslijedila epizoda u Kini. Tamo je kao i svi Američki igrači dominirao, postizao gotovo 30 poena u prosjeku, no opet je doživio povredu. Sada se oporavlja u Americi, trenira u sklopu sveučilišta UCLA i izjavio je kako je spreman za povratak u NBA ligu.

“Spreman sam prihvatiti čak i 10-dnevni ugovor. Nažalost moram jer u takvoj sam situaciji. Imam tek 28 godina, želim igrati minimalno do 35. Potpuno sam se oporavio od povrede ahilove tetive, te sam 100% spreman za igru. Samo želim dobiti priliku.”- izjavio je Jennings. -“Mislim da sam isti onaj igrač kao što sam bio prije povrede. Bilo je teško prilagoditi se na novu ulogu nakon povrede, morao sam počinjati s klupe i to je bio jedan od najtežih zadataka.”- dodao je Jennings.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*