Zbog poteza ovog novajlije, Lebron je potpuno poludeo!

Lebron i Cavsi se ne šale. U potpuno renoviranom izdanju, predvođeni raspolođenim Lebronom, Cleveland je protutnjao Bostonom deklasiravši jednog od najvećih rivala za titulu na Istoku. Bilo je na kraju ubedljiviji 121 – 99, izdanje Cavsa na kakvo nas dugo nisu navikli.

Sve je funksionisalo u timu iz Clevelanda, pre svega odbrana, potom i šut, igrači Tyrona Luea su bili izuzetno borbeni i požrtvovani. To se isplatilo. Nakon izjednačene prve četvrtine Cavsi su dominirali u nastavku u TD Gardenu pokvarivši veče Paulu Pierceu kojem su Celti nakon meča povukli broj 34 iz upotrebe i ‘pridružili’ ga Billu Russellu i Larry Birdu.

Twitter

Lebron James je predvodio the Land sa 24 poena (9/20 iz igre), deset asistencija i osam skokova, ali je imao i sjajnu podršku saigrača jer su još šestorica imala dvocifren učinak. Jordan Clarkson je ubacio 17 sa klupe, Hood i JR Smith po 15, Osman i Hill po 12, a Green 10 poena.

Tako su se potvrdile reči novopristiglog playa George Hilla da će Lebron biti njihov Batman na terenu, a svi će imati uloge Robina:

Lebron nije krio oduševljenje a potez jednog od novajlija, Jordana Clarksona, poptuno ga je ‘izbezumi’. James je to proslavio kao malo dete:

Boston je bio samo bleada slika dojučerašnjeg lidera Istoka. Rosier je sa 21 poenom i 9 skokova potvrdio veliku formu, Irving je protiv bivšeg kluba postigao 18 poena uz 5 asistencija.

Odahnuo je i GM Cavsa, Koby Altman koji je priznao da se videlo i osećalo da je potrebna promena, za kojom su Cavsi i posegli poslednjeg dana roka za trejdove:

“Bili smo izuzetno zabrinuti zbog onoga što se događalo na terenu, zbog naše atmosfere u hali i osećali smo da smo na putu spore smrti. Nisam želeo da budem deo toga.“

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Kralj protiv vojske - Ostatak Sveta
  2. Lebronov najveći uteg - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*