“Ponovo sam sretan dok igram”

Uvjerljivo najveći posao tijekom trade deadlinea su napravili Cavsi. Razmontirali su ekipu i tradeali polovicu ekipe. Jedan od tih igrača je bio i 3D specijalista Jae Crowder. Dok je igrao u Bostonu pružao je vrlo dobre partije. Siguran u obrani, tj jedan od boljih na svojoj poziciji u Ligi, te solidan šuter. No u Cavsima šuterske brojke su mu se srozale, bio je na 33% šuta za tri poena, a kao i većina igrača Cavsa puštao je u obrani.

No da situacija u The Landu nije bila bajna Crowder je potvrdio nakon trade. Stigao je u Utah Jazz, trenutno ekipu u najboljoj formi u NBA, sa 10 vezanih pobjeda (iduća su im Sunsi, tako da bi to vrlo lako moglo porasti i na 11) u zamjenu za Hooda. Jae se već nakon nekoliko dana potpuno priviknuo na novu ekipu, te je izjavio kako ponovo uživa u košarci. -“Ponovo sam sretan dok igram košarku, uživam na terenu. Trener Snyder je postavio odličan sustav i jako mi se sviđa kako igramo. Obožavam kada igram u dobrom sustavu i biti ću još bolji, samo mi treba malo vremena da se do kraja priviknem na suigrače.”-izjavio je Crowder nakon pobjede protiv Spursa.

https://twitter.com/Ben_Dowsett/status/962904457112514561

Crowder je zasada odigrao dvije utakmice u novom dresu, protiv Blazersa i Spursa i u obje je bio dvoznamenkast. Ponovo je počeo podsjećati na onog igrač iz Bostona, te se čini da je promjena godila i njemu i Cavsima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*