Rezervista na korak do Hakeema

(Photo by Mitchell Leff/Getty Images)

Mlada ekipa Sixersa nije imala velikih problema protiv okrnjenih Knicksa. Vodili su veliku većinu utakmice, a konačan udarac su zadali u posljednjoj četvrtini u kojoj su dopustili Knicksima samo 13 poena. Čitava ekipa je odigrala vrlo dobre utakmice, a jedan neočekivani igrač je bio zvijezda ovog meča. Rezervni playmaker Sixersa, TJ McConnel je “ukrao show” Embiidu i Simmonsu i odigrao fantastičan meč kako nije viđen još od Hakeema Olajuwona.

TJ je ubilježio triple double, ulazeći s klupe, a malo mu je falilo da ublježi i famozni quadruple double. Postignuće koji nitko nije uspio napraviti još od velikog Hakkeema. Ukupno je 4 igrača u povijesti NBA lige stiglo do tog učinka, a McConnelu je falilo samo 4 ukradene lopte da uđe u anale NBA lige. Ubacio je 10 poena, podijelio 11 asista i imao 10 skokova, te je ubilježio 6 ukradenih lopti. Sjajan meč ovog inače dosta podcjenjenog beka.

https://twitter.com/sixers/status/963257101752684544

Najveću pomoć TJ je imao od našeg Daria Šarića koji je bio najbolji strijelac ekipe. Ubilježio  je 24 poena uz 4 skoka i sjajan 8/12 šut iz igre. Embiid je igrao samo 24 minute, što mu je bilo dovoljno za 17 poena. Kod poraženih Beasley je ubacio 22 poena, dok je Kanter bio na 17 ubačaja i 13 skokova, a Lee je s klupe dodao 18.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*