Ludnica u Clevelandu, javio se i Kevin Love!

Cleveland je stigao do četvrte uzastopne pobede, treće nakon tradea i druge sa četiri novajlije u timu. Sinoć je u gostima pala neugodna Oklahoma (120 – 112). Ne tako davno ova ista Oklahoma je kao gost prosto raznela tim iz Clevelanda utrpavši im neverovatnih 148 poena!

Cavsi su poveli početkom druge deonice, a Oklahoma je samo uspevala da u dva navrata preuzme minimalno vodđtvo pre nego što je Cleveland pred kraj trećeg dela u potpunosti uspeo da iskontroliše utakmicu.

Lebron James je ponovo predvodio Cleveland sa 37 poena i po osam skokova i asistencija, posebno je dominantan bio u trećoj deonici kada je prelomio meč sa 15 poena u 5 minuta:

Sjajan je bio JR Smith sa 18 poena, 6 skokova i 3 asistencije, od toga čak 6 trojki, a sjajnu rolu sa klupe su imala dvojica novajlija – Jordan Clarkson i Rodney Hood sa po 14 poena. JR i Clarkson odlično se razumeju na terenu, što pokazuje i ovaj snimak:

Čak je i povređeni Love bio toliko oduševljen partijom svojih saigrača da je to podelio na društvenim mrežama:

Sa druge strane, Paul george je bio najefikasniji u Oklahomi sa 25 poena, jedan poen manje postigao je Anthony koji je imao i sedam skokova dok je Steven Adams uz 22 poena dodao i 17 skokova. Russell Westbrook se zaustavio na 21 poenu ali je dodao i 12 asistencija.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*