Top 5: Učinak naših za 12/2 i 13/2/2018

1 Nikola Jokić

https://www.youtube.com/watch?v=RVyjj6pgii4

Četvrti triple double sezone i ukupno 10 u karijeri za Jokera. U pobjedi protiv Spursa Nikola je odigrao još jednu maestralnu utakmicu. Pokazao je da je jedan od najboljih allround igrača Lige, te potpuno potopio Grega i njegove trupe. Ubacio je 23 poena uz vrlo dobar šut koji je išao preko 50%, te je sjajno upošljavao suigrače, već standardno za Nikolu. Ovim TD učinkom je prestigao Lebrona Jamesa koji je u svoje prve 3 sezone imao “samo” 9 TD.

2 Goran Dragić

Nakon nešto slabijih partija Goran se vratio na staru Allstar formu. Protiv snažnih Raptorsa praktički je sam držao Heat u igru, no na kraju je ipak morao potpisati poraz. Goran je ubacio 28 poena, uz odličan šut. Bio je sjajan u tranziciji, dok je na postavljenu obranu odlično pronalazio suigrače. Nažalost Whiteside je odigrao lošu završnicu i Heat je morao priznati još jedan poraz.

3 Mario Hezonja

Još jednom najbolji u redovima Magica. Sada ovo već nije slučajnost i Mario je u formi života. U prvom dijelu je odlično pogađao za dva poena, sjajno je koristio cuttove i pogađao s poludistance. Uz to odigrao je i odličnu obranu, no najbolje je čuvao za kraj. U posljednjoj četvrtini je ubacio čak 14 poena, sam vratio Magic u igru dalekomentim ubačajima. Nažalost promašio je bitnu trojku pred sam kraj, no da nije bilo Maria ova utakmica bi bila puno prije gotova.

4 Dario Šarić

Rutinska pobjeda protiv Knicksa i još jedna odlična Darijeva predstava. Iz igre je bio izuzetno precizan, davao je ton igri Sixersa i odlično trčao u tranziciju. Sjajno se razumije sa Simmonsom te njih dvojica odlično surađuju. Ubacio je čak 4 trojke, a da nije bio fantastične predstave McConnella Dario bi bio uvjerljivo najbolji igrač Sixersa na utakmici.

5 Bogdan Bogdanović

U borbi protiv Plavog Anđela i Mavsa Bogdan je odigrao još jednu vrlo dobru utakmicu. U napadu je bio odličan, opet je vukao konce, te je sjajno koristio mismatch protiv Barea-e kada ga je on čuvao. Šut ga je slušao, pogodio je 3 trojke, no i ovaj puta je odlično pronalazio suigrače, te još jednom pokazao kako može igrati i na playmakerskoj poziciji. Čak i na NBA nivou.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*