Zubac nepogrešivi

Posljednju utakmicu prije Allstar pauze odigrali su Wolvesi i Lakersi. Momci iz LA su imali inicijativu gotovo cijelu utakmicu. Vodili su u prvom dijelu čak i sa po 15 razlike, a u drugom i sa 12, no bivši dvojac Bullsa Gibson i Butler su odlučili na Allstar pauzu otići s pobjedom. U posljednjoj četvrtini su preokrenuli utakmicu, te donijeli pobjedu Wolvesima, koji su sada samo na korak do Spursa koji drže 3.poziciju Zapadne konferencije.

Gibson je odigrao utakmicu sezone, ubacio je 28 poena, a njegov sudrug iz Bullsa, a sada Wolvesa Butler je dodao 24 poena. Njih dvojica su pružili potrebnu energiju za preokret, te su pokrenuli momentum Wolvesa i 4 minute prije kraja preokrenuli rezultat u svoju korist. Do kraja se nisu osvrtali i Wolvesi su mogli slaviti.

Najveći otpor u redovima Lakersa je imao naš Ivica Zubac koji je odigrao utakmicu sezone. Napokon je dobio minute (hvala Waltone) i odmah je pokazao da je neopravdano bio na klupi cijele sezone. Zubac je bio nepogrešiv u ovoj utakmici, iz igre je šutirao savršenih 8/8 što mu je bilo dovoljno za 19 poena, a tome je dodao i 11 skokova za samo 20 minuta igre. Osim Zubca dobru utakmicu su odigrali Randle sa 23 poena, te Kaldwell Pope i Ingram sa po 17 ubačaja.

1 Trackback / Pingback

  1. Lakersi, gdje vam je pamet bila? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*