“Želim raditi s Kobeom”

Jedan od igrača sa najsvjetlijom budućnosti u NBA ligi je svakako Giannis Antetokoumnpo. Grčko čudo prirode igra fantastičnu košarku, s lakoćom dominira na oba kraja parketa i zapravo je zastrašujuće misliti kako će igrati na svom vrhuncu.

A taj vrhunac bi mogao biti i još veći nego što smo mislili. Naime, Greek Freak je odlučio tražiti pomoć od Kobea Bryanta kako bi još više unaprijedio svoju igru. Giannis je izjavio kako će pokušati “uhvatiti” i pričati s Bryantom na Allstar vikendu, kako bi pokušao nešto dogovoriti. -“Želim doći do njega na Allstar, da probam razgovarati s njim. Želim ga pitati mogu li doći u LA i trenirati s njim.”- rekao je Giannis.

-“Nije da samo želim trenirati s njim koji tjedan, već želim i večerati s njim i vidjeti na koji način razmišlja. Želim vidjeti da li sam na dobrom putu. Sve je u tome, u razmišljanju. Kako razmišljaju o igri, kako vide igru, kako bi igrali danas, što bi promijenio kod sebe. Očito me je gledao kako igram i jedva čekam čuti njegove kritike kako bi poboljšao igru.”- izjavio je Giannis.

Ukoliko se ostvari ova suradnja Giannisov napredak bi mogao biti još i strelovitiji. Već je ove sezone u nekoj široj slici za MVP-a, no već iduće ga vidimo kao glavnog kandidata za najboljeg igrača lige.

1 Trackback / Pingback

  1. Grčki Apolon se polako pretvara u Kratosa! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*