Devet neverovatnih meseci Bogdana Bogdanovića

Getty Images

Preneseno sa: b92.net

Bogdan Bogdanović iza sebe ima devet meseci iz snova, pošto je u tom vremenskom periodu osvojio mnogo toga.  Košarkaš Sakramento Kingsa osvojio je Evroligu, bio je izabran u najbolju petorku takmičenja, potom je bio šampion domaće lige sa Fenerbahčeom gde je proglašen i za MVP.

Usledilo je takmičenje sa reprezentacijom Srbije – Evrobasket. U odsustvu mnogih košarkaša Bogdanović je bio pravi lider tima i vodio je Srbiju do srebrne medalje. Uz to bio je i član najbolje petorke na šampionatu.

Bogdanove ‘horde’ stigle do medalje!

Usledilo je novo iskustvo za Bogdanovića, NBA liga. Nametnuo se odmah ka lider ekipe, pogodio je za pobedu Kingsa protiv najboljeg defanzivca lige i najbolje ekipe NBA.

To su čelnici najjače lige na svetu prepoznali i pozvali ga na Ol-star da nastupa na utakmici “Zvezda u usponu”. Bogdanović je predvodio tim sveta do pobede, a na kraju mu je uručena i nagrada za MVP utakmice.

Kako je Bogdan pokorio Ameriku!

Sve to popisao je popularni Tviter nalog “HoopsHype”, a zanimljivo da je ovaj tvit “fejvovao”, odnosno lajkovao najbolji Evropljanin svih vremena u NBA ligi – Dirk Novicki.

Neverovatnih devet meseci je iza Srbina, a to je prepoznao i Novicki koji bi mogao da dobije pravog naslednika u najjačoj ligi sveta.

5 Trackbacks / Pingbacks

  1. Bogdan uspješno operiran - Ostatak Sveta
  2. Naši u NBA: Srba i Hrvata za 9 petorki! - Ostatak Sveta
  3. Bogdan u drugoj rookie petorci! - Ostatak Sveta
  4. Sacremento Kings 2017 - 2018: Sacramento postaje Bogdanov grad - Ostatak Sveta
  5. Kako je Bogdan zaludio Ameriku - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*