Povratak pravog All-Stara

Silver je promijenio stvari prije All-Stara u Los Angelesu i on se su urodile plodom. Ovakav sistem biranja igrača (i normalno novčane nagrade) su utjecali na sam intenzitet igre, te nebi vjerovali ponekada su ekipe i odigrale obranu. Iako to i dalje nije niti blizu pravog intenziteta utakmice, napravljen je ogroman napredak naspram prošlih godina kada smo vidjeli, iskreno rečeno sprdnju od utakmice.

Utakmica je gotovo čitavo vrijeme bila u egalu, a prvu veću prednost je imala Stephova ekipa u drugoj četvrtini. Poveli su i sa 13 razlike, no do poluvremena Lebrona i ekipa to stižu. Drugi dio je pripao Lebronu, preuzeli su inicijativu i gotovo čitavo vrijeme bili u vodstvu, a na kraju su utakmicu dobili – obranom. Nevjerovatno da na Allstar utakmici pobijediš zbog obrambene reakcije…

Lebronova ekipa je vodila +3 u samom finišu utakmice. Curry je uzeo loptu i pokušavao pronaći malo slobodnog prostora da šutne trojku, no Lebron, Durant i ostali su ga u potpunosti spriječili. Nisu mu dali niti milimetar prostora, a vruć krumpir sa sirenom je bacio Derozan i naravno promašio. Utakmica je završila 148-145 za Lebrona i njegovu ekipu

MVP nagradu je pokupio Lebron James koji je bio na rubu triple double učinka. Ubacio je 29 poena, najviše na utakmici, te ublježio 10 skokova uz 9 asistencija. Durant je dodao 19 ubačaja, dok je George s klupe ubacio 16. Goran Dragić je na svom prvom All-Staru igrao 11 minuta, te ubacio 2 poena uz 4 skoka.

Ko Stephove ekipe najviše se istaknuo Lillard, koji je s klupe ubacio 21 poena, a isto toliko je ubacio i Derozan. Curry se nije proslavio i ubacio je samo 11 poena uz isto toliko šuteva, no mladi centri Embiid i Towns su preuzeli njegov “posao” Embiid je ubacio 19 poena uz 8 skokova, a Towns je dodao 17 uz 10 skokova.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*