Greek Freak postaje dio Procesa?

Trenutno najpoznatiji “termin” u NBA ligi je famozni Process. Sixersi su godinama slagali ekipu, te su stvorili svoju mantru u porazima – “Trust the process”. Nagomilali su mlade igrače, a tek ove sezone to dolazi na naplatu. Embiid, Simmons, Šarić i ostali su tek sada zaigrali onako kako znaju, te se nalaze u borbi za playoff. Nešto o čemu su samo mogli sanjati prije nekoliko sezone. Baš zbog toga, ekipa Sixersa bi mogla biti privlačna free agentima. Doći u mladu i perspektivnu ekipu, a tijekom All-Star vikenda njihov najbolji igrač Joel Embiid je išao u regrutaciju novih članova procesa.

Prvi na listi je bio igrač koji vjerovatno ima najveći potencijal u NBA ligi, Greek Freak Giannis Antetokoumnpo. Grčka neman igra sezonu karijere, izgleda nezaustavljivo, a što će biti kada popravi svoj šut stvarno ne znamo. Tj. znamo biti će sigurno Top 3 igrač u Ligi, a njegov potencijal će onda biti nemjerljiv. Tijekom ovogodišnjeg All-Stara Giannis je davao intervjue novinarima, kako ti i priliči kada je Media Day.

Rekao je kako ga je Joel Embiid pozvao da im se pridruži u Sixersima. -“Da, bili smo suigrači i rekao mi je kako treba vjerovati u proces i da treba doći u Phillu. Ja sam se samo nasmijao na to.”-izjavio je kroz smijeh Giannis. Inače on će postati slobodan igrač tek 2021. godine, a sigurni smo kako će Bucksi i prije reagirati kako bi  obnovili ugovor sa svojom najvećom zvijezdom. Tako da na ovaj scenario treba reagirati isto kao i Giannis – sa smiješkom.

Inače valja dodati kako su Sixersi mogli uzeti Giannisa na draftu. No odlučili su se za Michael Carter Williamsa. Inače ako netko ne zna, trenutno je back up play u Hornetsima i ne ide mu baš najbolje…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*