Možda ću i ja Garnetovim stopama

Piše: Tomislav Pavić, Hoopster.hr

Kevin Garnett proveo je prvih 12 sezona u dresu Minnesota Timberwolvesa, a u tom razdoblju samo je jednom prošao prvu rundu. No, nije htio otići iz Wolvesa. Ali nakon 12 godina, želja za naslovom je bila jača i zbog toga su ga razmijenili u Boston Celticse. U prvoj godini s Celticsima osvojio je naslov igrajući zajedno s Paul Pierceom, Ray Allenom i Rajon Rondom.

Legendarni Pierce rekao je kako je Garnettu jedino žao što nije prije otišao iz Minnesote. Sada je u sličnoj situaciji i Anthony Davis koji bi zbog ovoga možda mogao i brzo napustiti Pelicanse. Davis nije igrao playoff u četiri od pet godina karijere. Nikada nije pobijedio playoff utakmicu.

Kada čujete to, dođe vam da malo razmislite. Neću lagati. Razmišljam o tome, zbog toga što možda slijedite isti put. Ali onda, svaki put vam dođe, pa možda je ovo godina, vidiš gdje momčad ide, u kojem smjeru žele ići “, komentirao je Anthony Davis u razgovoru za ESPN o mogućem odlasku.

Godinama je Davis inzistirao na lojalnosti. Ako zadrže DeMarcusa Cousinsa, nemaju dovoljno prostora za neka nova i bolja pojačanja, ako ostanu bez njega opet ne mogu ništa. Davis će postati nezaštićeni slobodan igrač 2020.

Davis i dalje želi igrati za Pelicanse, ali ovo je znak za momčad iz New Orleansa kako je vrijeme za pronalazak pravih suigrača. Imaju igrača oko kojeg mogu izgraditi pravu i jaku organizaciju, ali sve oko njega nije kako treba. Ako to ne poprave ubrzo, mogli bi izgubiti Davisa.

1 Trackback / Pingback

  1. Ni Kyrie nije nedodirljiv - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*