Pomama za Noahom

U Velikoj Jabuci nikada dosadno. Nedavno je izbila tuča na treningu u kojoj su sudjelovali trener Hornacek i skupo plaćeni centar Joakim Noah. Francuz je izuzetno nezadovoljan svojim statusom, već duže vrijeme je “kratak sa živcima”, te je stvar eskalirala. Nakon ovoga za Noaha više nema mjesta u ekipi Knicksa, a oni traže načina kako da ga se riješe što bezbolnije.

Tuča na treningu Knicksa

Najveći problem u svemu ovome je ogroman ugovor koji ima Noah. On bi trebao inkasirati 54 miliona $ do kraja sezone 2019/20. To su novci koje nitko ne želi platiti, čak se inače rastrošni Knicksi dvoume oko otpuštanja Francuza. No dok se u Velikoj Jabuci premišljaju oko ugovora, Noah sigurno neće dugo biti slobodan igrač, ukoliko ga Knicski otpuste. Čak nekoliko klubova sa Zapadne konferencije stoje u redu za centrom. I to sve elitne ekipe.

Prvi u redu su Warriorsi, koji žele pojačati centarsku liniju, a nakon njih slijede Wolvesi i Thunder. Sve tri ekipe nestrpljivo čekaju da se Knicksi odluče, te da mogu krenuti u posao. Iako je Noah izrauban povredama, ne treba zaboraviti da je bio jedan od boljih centara Lige dok je bio u Bullsima, a nakon ovoliko sjedenja na klupi sigurno mu je bar još malo ostalo u “tanku”.

1 Trackback / Pingback

  1. Stvari koje niste znali o Joakimu Noahu - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*