“On zaslužuje MVP nagradu”

San Antonio Spursi su sada već postali redovna mušterija u “salonu Jokić”. Još jedna pobjeda Nuggetsa protiv njih i još jedna fantastična partija našeg centra. Ponovno je demolirao Gasola, Bertransa i ostale te stigao do još jednog triple double učinka. Ovo mu je sada 12. TD u karijeri, a nakon utakmice njegov trener Malone je bio oduševljen.

-“On nije All-Star, nije u priči za MVP nagradu, no kada malo bolje pogledate brojeve Jokić bi s lakoćom trebao biti na All-Star utakmici i kandidat za MVP nagradu. Jedan je od najsvestranijih i najboljih igrač Lige, i to dokazuje protiv najboljih ekipa iz večeri u večer.”-pun je hvale bio Malone. Također ni brojke ne lažu. Jokić je u drugom mjesecu gotovo na triple double prosjeku! Treuntno u ovom mjesecu prosječno zabija 23,4 poena, uzima 11 skokova i podijeli 9,8 asista.

 

Nuggetsima je ovo 4 pobjeda zaredom, te sedma u posljednjih 8 utakmica. U pravo vrijeme su uhvatili formu, a uskoro se vraća i skupo plaćeni Paul Millsap, što je idealno za playoff ambicije Nuggetsa. Ovom fantastičnom predstavom Jokić je ušao u probrano društvo sa jednim od ponajboljih centara svih vremena. Postao je jedini igrač koji je višlji od 208cm koji je ubilježio 3 TD učinka zaredom. Fantastičan mjesec za Jokera koji će sigurno ući u uži izbor kandidata za najboljeg igrača Zapadne konferencije u veljači.

 

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Nikola Jokić: Biser u blatu - Ostatak Sveta
  2. Denver Nuggets 2017 – 2018: Grumen, po grumen – play off - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*