Zaza umalo došao Westbrooka glave

Treći puta ove sezone vidjeli smo duela Warriorsa i Thundera. Dvoboj koji je uvijek obilježen sudarom dvojice bivših najboljih prijatelja Westbrooka i Durant. Prve dvije utakmice Thunderi su dobili, no ovaj puta smo gledali drugačiji scenario. Za razliku od prošlih utakmica, ova je bila lišena svake neizvjesnosti. Warriorsi su vodili tijekom cijelog susreta, a na kraju došli i do velike pobjede.

Utakmica je čitavao vrijeme bila na strani Ratnika. Vodili su gotovo čitavo vrijeme, a igrali su fantastičnu obranu. Pogotovo u drugom dijelu kada su i prelomili susret. Ključna je bila treća četvrtina, Ratnici su počeli zabijati, obrana je sjajno funkcionirala te Thunderi nisu imali rješenja. Na kraju su postigli samo 80 poena, a Warriorsi su do kraja otišli i do +30.

Nažalost mrlju na ovaj dvoboj je bacio duel Westbrook i notornog Zaze Pachulie. Nakon što se spekuliralo kako je namjerno povrijedio Leonarda u playoffu, sada je umalo i gadno povredio Westbrooka. West je bio u tranziciji i krenuo na ulaz, a Zaza mu je prilazio iza leđa. U padu je gurnuo Westa koji je jako nezgodno pao nakon toga, te mu još i pao na noge. Srećom, Westu se ništa nije dogodilo, no mogli smo imati još jednu strašnu povredu ove sezone.

Poslije utakmice Russ je izjavio kako misli da je Zaza namjerno ovo napravio. -“Nitko ga nije dirao, nije bilo nikoga oko njega. Tako da mislim da je ovo bilo namjerno. On je prljav igrač.”- izjavio je poslije utakmice. Inače Russ je kao i obično bio najbolji pojedinac u redovima Thundera, ubacio je 15 poena uz 12 skokova i 7 asista, a osim njega Melo i Adams su ubacili po 14.

Za pobjedničku ekipu Durant je ubacio 28 poena, a Curry je dodao 21 uz 9 skokova i 6 asista. S klupe je blistao Nick Young koji je ubacio 16 poena za 18 minuta uz 4 pogođene trojke.

1 Trackback / Pingback

  1. "Liga treba reagirati, ovo postaje smiješno" - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*